Zomerkamp

Voor 2024 staat het zomerkamp gepland van 17 t/m 24 augustus.

Spetterende spellen, gezellige themadag en disco, in de avond spellen in het bos en een super spannende spooktocht.

Dat staat je allemaal te wachten wanneer je meegaat met het Zomerkamp van CJV Schiedam! Geen dag is hetzelfde! Elk jaar gaan we weer met 3 kampen naar het YMCA terrein in Leusden.
Je bent de hele dag bezig; de bomvolle programma’s van alle kampen zijn speciaal bedacht door een grote groep enthousiaste vrijwilligers. De vrijwilligers hebben inmiddels jarenlang ervaring en weten als geen ander hoe ze het de kinderen naar hun zin moeten maken. Ze hebben ervaring met heimwee en andere ongemakken die evt. voor kunnen komen. Dus een gerust idee voor de ouders en een garantie voor een TOPweek!

Ga mee!
Als je meegaat, ben je verzekerd van een kampeervakantie boordevol activiteiten in de bossen, spetterende waterspelen, leuke sporten en veel plezier. Je kunt je samen met je broer, zus, vriend of vriendin aanmelden, maar je kunt ook heel goed alleen komen. Er komen meer deelnemers alleen en je zult zien dat je heel snel groepsgenoten leert kennen vanuit heel Nederland.

Alle kampen zijn bedacht en ontwikkeld door vrijwilligers, die de kampen ook zelf begeleiden. Zij weten door hun ervaring dan ook precies wat jij leuk vindt. Natuurlijk hanteren zij ook een aantal spelregels om het voor iedereen leuk te houden. Deze gaan dan bv. over het eten, slapen, opruimen en het afblijven van een ander en andermans spullen.

Wat kost zo’n leuke kampweek?
Kinderen die jeugdlid zijn van CJV Schiedam betalen slechts €200,-
Niet-leden betalen een kampprijs van €230,-

Let op: voor maar €2.50 per jaar kunnen kinderen t/m 17 jaar jeugdlid worden! Kijk hier voor meer informatie over het lid worden.
Het kampgeld moet 6 weken voor vertrek, op onze rekening zijn bijgeschreven. Het te betalen bedrag moet, onder vermelding van naam en kamp, overgemaakt worden op: NL83 RABO 0300 3766 18 ter name van CJV Schiedam.

Natuurlijk is het ook mogelijk om in termijnen het kampgeld te betalen. Neem hiervoor contact op met onze penningmeester Fleur Kruik: 06-29824211 / c.j.v.schiedam@gmail.com

Voor andere vragen gerelateerd aan het kamp kunt u terecht bij Jimi van Schaick: 06-19274447 / secretariaat-cjvschiedam@outlook.com

Postadres: Lange Haven 129, 3111 CD Schiedam

Inschrijven voor kamp kan alleen via het inschrijfformulier!