Lidmaatschap

Een vereniging bestaat uit leden!

Hoe meer leden, des te meer subsidie de gemeente verstrekt aan onze vereniging. En met deze subsidie bekostigen wij mede de huisvesting, onkosten voor de activiteiten en veel meer. Daarom vragen wij u om lid te worden!

Kinderen van tot en met 17 jaar kunnen voor € 2.50 per kalenderjaar lid worden. Zo profiteer je van een korting op de zomerkampen, gratis toegang tot de kinderdisco’s: X4Kiddiezz/X4Kidz en voordelig naar de jeugdclub op woensdagmiddag.

Voor de kosten hoeft u het niet te laten; € 17.50 per seizoen. Door lid te worden kunt u (vaak met korting!) deelnemen aan diverse activiteiten, zoals feestavonden, het jaarlijkse tennistoernooi en Crea workshops.

Opzegging lidmaatschap: dit doet u door een mail te sturen naar: secretariscjvschiedam@gmail.com. U ontvangt dan binnen een aantal dagen een bevestiging van uw opzegging.

Om uw persoonlijke incassomachtiging voor de contributie in orde te maken, hebben we uw bankrekeningnummer nodig.
Via onze website wwww.cjvschiedam.nl en Sociale Media houden we iedereen op de hoogte van de activiteiten van de vereniging. Hiervoor maken wij gebruik van foto’s en video’s.

Het leukste jeugdwerk en gaafste zomerkampen in Schiedam