Zomerkampen

Spetterende spellen, gezellige themadag en disco, in de avondspellen in het bos en een super spannende spooktocht…

Dat staat je allemaal te wachten wanneer je meegaat met het Zomerkamp van CJV Schiedam! Geen dag is hetzelfde! Dit jaar gaan we weer met 3 kampen naar het YMCA terrein in Leusden.

Je bent de hele dag bezig, de bomvolle programma’s van alle kampen zijn speciaal bedacht door een grote groep enthousiaste vrijwilligers. De vrijwilligers hebben inmiddels jarenlang ervaring en weten als geen ander hoe ze het de kinderen naar hun zin moeten maken. Ze hebben ervaring met heimwee en andere ongemakken die evt. voor kunnen komen. Dus een gerust idee voor de ouders en een garantie voor een TOPweek!

Deze week wordt jouw vakantie!

Al tientallen jaren lang organiseert CJV Schiedam één keer per jaar een week zomerkamp in Leusden voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m 16 jaar. Dit jaar zijn we wéér van de partij om er een knallende week van te maken. Ook in 2019 gaan we met 3 leeftijdsgroepen op pad en wel van 24 augustus t/m 31 augustus 2019

Kinderkamp voor 6 t/m 9 jarigen

Thema wordt binnenkort bekend gemaakt!

Middenkamp voor 10 t/m 12 jarigen

“Televisie”

Niks op de TV?? Natuurlijk wel !Bij het middenkamp is er elke dag wat leuks op tv! Ga mee deze week en stap in de leukste televisie programma’s van toen en nu.

Tienerkamp voor 13 t/m 16 jarigen

Now or Never

Heb jij zin in een week vol lef, uitdaging en plezier? Ga dan mee met het Now or Never kamp van CJV Schiedam! Vol met spannende avondspelen, zwemmen in een subtropisch zwemparadijs en leuke sporten en spannende spelen. Natuurlijk organiseren we een relaxte party en een swingende disco!

Ga mee!

Als je meegaat, ben je verzekerd van een kampeervakantie boordevol activiteiten in de bossen, spetterende waterspelen, leuke sporten en veel plezier. Je kunt je samen met je broer, zus, vriend of vriendin aanmelden, maar je kunt ook heel goed alleen komen. Er komen meer deelnemers alleen en je zult zien dat je heel snel groepsgenoten leert kennen vanuit de omgeving van Schiedam, maar ook vanuit andere delen van Nederland. Alle kampen zijn bedacht en ontwikkeld door vrijwilligers, onze leiders, die de kampen ook zelf begeleiden. Zij weten door hun ervaring dan ook precies wat jij leuk vindt. Natuurlijk hanteren zij ook een aantal spelregels om het voor iedereen leuk te houden. Deze gaan dan bv. over het eten, slapen, opruimen en het afblijven van een ander en andermans spullen.

Wat kost zo’n leuke kampweek?

Kinderen die jeugdlid van CJV Schiedam betalen slechts € 145.-, elk volgend gezinslid krijgt een korting van € 12.-. Niet leden betalen € 155.-, elk volgend gezinslid krijgt dan wel € 12.- korting. Ook jeugdlid worden? Kijk op onze website, voor maar € 1.- per jaar kunnen kinderen t/m 17 jaar lid worden. Inbegrepen zijn het vervoer per touringcar van en naar Leusden, de overnachtingen, de maaltijden, drinken, zwemmen én héél veel plezier. Het kampgeld moet 6 weken voor vertrek, op onze rekening zijn bijgeschreven. Het te betalen bedrag moet, onder vermelding van naam + kamp, overgemaakt worden naar: NL64INGB0000596679 (IBAN)

t.g.v. C.J.V. Schiedam, Postbus 4149, 3102 GC Schiedam

Natuurlijk is het ook mogelijk om in termijnen het kampgeld te betalen, neem hiervoor contact op met Ilse van der Burg, telefoonnummer elders op de flyer.

YMCA Jeugdfonds

CJV Schiedam vindt het belangrijk dat alle kinderen mee kunnen doen. Ook kinderen waarvan de ouders weinig tot geen geld te besteden hebben. Kinderen waar thuis minder geld is voor extra’s, maar graag mee zouden doen met onze verenigingsactiviteiten en zomerkampen kunnen sinds september 2018 een beroep doen op het YMCA Jeugdfonds. Deze bijdrage is beschikbaar voor éénoudergezinnen met een maandelijks inkomen lager dan €1.295,- bruto pm. en voor tweeoudergezinnen met een maandelijks inkomen lager dan €1.850,- bruto. Om in aanmerking te komen is het wel noodzakelijk om bewijslast te tonen. Dit kan in de vorm van:

  • Doorverwijzing van een maatschappelijke organisatie
  • Kopie van een inkomensbewijs/uitkeringsbewijs
  • Verklaring van de schuldhulpverlening
  • Zou u graag in aanmerking willen komen voor een bijdrage uit dit fonds stuur dan een e-mail naar cjvschiedam@gmail.com

Kampeerterrein in Leusden

Ons kampterrein ligt midden in de bossen van Leusden. Dit is vlakbij Amersfoort in de provincie Utrecht. Van de negen tentenkampen die daar zijn zullen wij er drie gaan gebruiken. Voor elk van onze kampen één natuurlijk. Alle kampen liggen rondom een groot kamphuis en hebben elk hun eigen toegangsweg. Ieder kamp heeft een aantal 6- tot 8- persoonstenten, een grote eettent en enkele staftenten. Deze laatste twee zijn voorzien van elektriciteit. In oktober 2011 is het kamphuis volledig verwoest door brand, inmiddels staat er een splinternieuw gebouw. In het kamphuis zijn de toiletten, douches met warm én koud water, wasgelegenheden én de keuken, waar een keukenstaf ons van eten en drinken voorziet.

Voor meer informatie over het Zomerkamp, ga naar onze website: www.cjvschiedam.nl

of mail naar het secretariaat: cjvkampen@gmail.com

(Ilse van der Burg) of bel 06-41986190

Postadres: Lange Haven 129, 3111 CD Schiedam

Inschrijfformulier zomerkamp 2019

het leukste jeugdwerk en gaafste zomerkampen in Schiedam