zomerkamp 2021

VANAF HEDEN KAN ER WORDEN INGESCHREVEN VOOR HET ZOMERKAMP VAN 2021. Mocht het kamp door de maatregelen niet doorgaan, krijgt u dat zo spoedig mogelijk van ons te horen.

Het coronavirus zorgt ervoor dat de zomerkampen voor kinderen er ook dit jaar anders uit zien. We hebben nog steeds te maken met maatregelen van de overheid om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Er is een nieuw protocol opgesteld door de samenwerkende aanbieders van zomer- en vakantiekampen.

Dit protocol is te lezen op: https://www.wegaanopzomerkamp.nl/media/attachments/2021/03/24/protocol-samen-op-kamp-2021-versie-24-3-2021.pdf

CJV Schiedam verzorgt al jarenlang spannende en avontuurlijke kampen voor jeugd en jongeren van 6 t/m 16 jaar. Of je nu een jongen, meisje, sporter, tiener, gamer of avonturier bent, op kamp gaan is altijd leuk!

Al onze kampen worden georganiseerd en begeleid door enthousiaste vrijwilligers. De meeste zijn als kind ook meegeweest met kamp en/of hebben het stokje overgenomen van hun ouder.

Al onze vrijwilligers zijn in bezit van een geldig VOG.

Dit jaar gaan we van zaterdag 21 t/m zaterdag 28 augustus op kamp! dit betekent 7 nachten en bijna 8 dagen lol, plezier en avontuur! Het zomerkamp bestaat uit 3 op zichzelf staande kampen. Het kinderkamp voor kinderen van 6 t/m 9 jaar. Het midddenkamp van 10 t/m 12 jaar en het tienerkamp van 13 t/m 16 jaar.

Het Middenkamp zit inmiddels vol!

Voor het Tienerkamp zijn nog maar een paar plaatsen beschikbaar.

Het leukste jeugdwerk en gaafste zomerkampen in Schiedam