betaling verhuur sint en pieten

De betaling geschiedt contant aan het einde van het bezoek. Het bedrag kunt u afgeven aan de hoofdpiet die het Grote Boek van de Sint draagt terwijl de andere piet het afscheidslied zingt met de kinderen. Eventueel kunt u het bedrag in een envelop doen met uw naam en adres er op voor onze administratie. Door ervaring wijs geworden zullen we het bedrag helaas wel ter plekke moeten controleren, dus plakt u een eventuele envelop niet dicht!

Annulering

In principe bent u na boeking het volledige afgesproken bedrag schuldig. Bij annulering zal CJV Schiedam proberen de opengevallen periode alsnog te boeken. Blijkt dit te lukken, dan worden er geen annuleringskosten gerekend. Wij kunnen hier echter geen enkele garantie voor geven of toezegging over doen! Annulering kan geschieden via de eerder genoemde contact mogelijkheden.

Fooi

Mocht u zo tevreden willen zijn dat u een fooi wilt geven, voegt u dit dan toe aan uw envelop. Helaas hebben we niet altijd tijd om iedereen persoonlijk hiervoor te bedanken, maar wees er van verzekerd dat al onze vrijwilligers bijzonder blij zijn met uw cadeautje. Het bedrag komt in zijn geheel ten goede aan het zomerkamp 2022!

Het leukste jeugdwerk en gaafste zomerkampen in Schiedam