Algemene informatie zomerkamp 2021

We hopen dat we dit jaar ook gewoon op kamp kunnen! Mocht dit niet kunnen, in verband met de maatregelen, krijgt u dit zo spoedig mogelijk van ons te horen.

Toffe spellen in het bos, dagje zwemmen, nieuwe vrienden en vriendinnen en een super spannende spooktocht…

Dat staat je allemaal te wachten wanneer je meegaat met het Zomerkamp van CJV Schiedam! Geen dag is hetzelfde! Dit jaar gaan we weer met 3 kampen naar het YMCA terrein in Leusden.

Je bent de hele dag bezig, de bomvolle programma’s van alle kampen zijn speciaal bedacht door een grote groep enthousiaste vrijwilligers. De vrijwilligers hebben inmiddels jarenlang ervaring en weten als geen ander hoe ze het de kinderen naar hun zin moeten maken. Ze hebben ervaring met heimwee en andere ongemakken die evt. voor kunnen komen. Dus een gerust idee voor de ouders en een garantie voor een TOPweek!

Dit jaar gaan we van 21 tot en met 28 augustus 2021 op kamp!

Kinderkamp voor kinderen van 6 t/m 9 jaar. Het thema dit jaar is:

  • MOVIEWORLD

Middenkamp voor kinderen van 10 t/m 12 jaar. Het thema dit jaar is:

  • blijft nog even geheim

Tienerkamp voor kinderen van 13 t/m 16 jaar. Het thema dit jaar is:

NOW OR NEVER!

Wat kost zo’n leuke kampweek?

Kinderen die jeugdlid van CJV Schiedam betalen slechts € 150.-, elk volgend gezinslid krijgt een korting van € 10.-. Niet leden betalen € 160.-, elk volgend gezinslid krijgt dan wel € 10.- korting. Dit is incl. alle maatlijden, dagje zwembad en alle activiteiten die op en rondom kamp gebeuren.

Het leukste jeugdwerk en gaafste zomerkampen in Schiedam