Aanmeldformulier zomerkamp 2021

AANMELDEN VOOR HET ZOMERKAMP VAN 2021 IS NIET MEER MOGELIJK! DE KAMPEN ZITTEN ALLEMAAL VOL!

Inschrijven kan alvast, mocht het vanwege de maatregelen niet doorgaan, krijgt u dit zo spoedig mogelijk van ons te horen.

NIEUW dit jaar: ALGEMENE VOORWAARDEN, hiervoor moet op het formulier worden getekend. Deze algemene voorwaarden zijn ook terug te lezen onder ZOMERKAMPEN 2021. Lees deze voorwaarden samen met uw zoon/dochter door.

Het kamp vindt in 2021 plaats in de laatste week van de schoolvakantie (regio midden), van 21 t/m 28 augustus. De inschrijving is open voor iedereen van 6 t/m 16 jaar.

De kampprijs voor 2021 is € 160.- voor niet jeugdleden en € 150.- voor jeugdleden. Het volledige programma, het eten en drinken zijn bij de prijs inbegrepen. Er zijn verder geen bijkomende kosten aan het kamp.

Wij streven ernaar het kamp toegankelijk te maken voor ieder kind. Indien de prijs van het kamp teveel is om in 1 keer te betalen, kunt u contact opnemen met Ilse van het secretariaat en met haar een regelen afspreken om gespreid te betalen.

Let op: mocht er een kamp vol zitten, werken we met een wachtlijst op basis van volgorde van aanmelden. Het Middenkamp en het Tienerkamp zitten vol! Er kan inschreven worden op de reservelijst, mocht er iemand afvallen. Mail hiervoor naar cjvkampen@gmail.com

CJV Schiedam heeft in maart 2019 een privacy statement vastgesteld. In dit statement legt CJV Schiedam vast dat er zorgvuldig wordt omgegaan met verkregen persoonsgegevens.

Het leukste jeugdwerk en gaafste zomerkampen in Schiedam